Moeite met kiezen?

Wij komen graag met stalen bij u langs voor persoonlijk en vrijblijvend advies.
Ook is het mogelijk kostenloos enkele stalen op te sturen.

Contact

Basalto collectie

Dynamic Basalto 911

Dynamic Basalto 911

Dynamic Basalto 929

Dynamic Basalto 929

Dynamic Basalto 932

Dynamic Basalto 932

Dynamic Basalto 943

Dynamic Basalto 943

Dynamic Basalto 968

Dynamic Basalto 968

Dynamic Basalto 976

Dynamic Basalto 976

Dynamic Basalto 984

Dynamic Basalto 984

Terug naar boven Contact

Specificaties

Toepassing: intensief woon-, normaal tot zwaar werk- en licht industrieel gebruik.
Duurzame Black Tex Back:
Dubbele wapening – uiterst stabiel en vormvast
Egaliserende werking – geen voorbereiding nodig bij lichte oneffenheden
Los te leggen tot 40 m² – kostenbesparend
Snijvast met een hoge weerstand tegen indrukken van onderaf
Luxueus en comfortabel om op te lopen
Akoestiek verbeterend – geluidsisolatie + 18 dB
Natural Look oppervlaktestructuur
PU Laquer – voor eenvoudig onderhoud
Milieuvriendelijke backing dankzij hergebruik van grondstoffen

Bekijk de collectie Terug naar boven Contact

Dynamic Basalto

De evenwichtige homogene kleurverdeling van Dynamic Basalto creëert zowel in kleine als grote ruimtes een bescheiden leef- en/of werkoppervlak. Vergevingsgezinder en karaktervoller dan een volledig effen vloer maar zonder te veel aandacht op te eisen ook geschikt voor een zeer strakke of minimalistische interieurstijl.

“Krachtig én met een fantastische look!”

Basalt – vulkanisch ‘ lava’ gesteente – wordt al decennia lang gebruikt in de architectuur wegens zijn schoonheid en eigenschappen. Dynamic Basalto is net als natuurlijk basalt krachtig en lichtecht echter als pvc-vinyl daarnaast prettig comfortabel, geluidsabsorberend en vochtbestendig!

“Onderhoudsarm met duurzame eigenschappen”

Als Dynamic kwaliteit bezit ook Dynamic Basalto over de vele voordelen van de multifunctionele superieure Black Tex Backing. De egaliserende werking (in tegenstelling tot pvc stroken of LTV waarbij de ondergrond volledig glad moet zijn) en de mogelijkheid om tot 40m2 deze vloer los – zonder gebruik van lijm – te leggen, bespaart in legkosten.Echt basalt is poreus en vlekgevoelig in tegenstelling tot deze PVC vinylvloer waarbij een hoogwaardige polyurethaan finish de vloer zeer effectief tegen vuil en vlekken beschermt. Daarbij zorgt deze toplaag voor eenvoudig onderhoud en reiniging en creëert deze samen met de Natural Look oppervlakte een fraai ‘Mat Effect’ met een voelbare structuur en natuurlijke touch.

“Van charmant elegant tot stijlvol functioneel”

Dynamic Basalto is verkrijgbaar in 8 natuurlijke kleuren met genuanceerd marmer/beton optiek. Actuele trendkleuren als koper, warm goudbruin en verschillende gradaties lichte en donkere grijstinten.Een ‘ondergrond’ die prachtig te combineren is met vele stijlen en materialen waaronder hout en staal en door zijn neutrale kleur tevens in staat is zich te verbinden met andere gesteentes.Voor een strakke, unieke stijl in modern vormgegeven woonruimtes, als charmante elegante vloer in een showroom tot stijlvolle functionele vloer voor intensief gebruik in portalen , werkruimtes etc.

“Een verantwoorde kwaliteitsvloer”

Dynamic Basalto is net als alle vinylkwaliteiten van de Dynamic Collectie geproduceerd volgens hoge kwaliteitseisen en is een tevens duurzaam en ecologisch verantwoord product door de mogelijke terugwinning van grondstoffen.Er is voor iedere toepassing een Interfloor vinyl- of tapijtvloer die bij uw wensen past. Voor de meest passende vloer qua functie en uitstraling.