Riemsdijk vloeren voor trap tapijt leggen met 5 jaar garantie!

Moeite met kiezen?

Wij komen graag met stalen bij u langs voor persoonlijk en vrijblijvend advies.
Ook is het mogelijk kostenloos enkele stalen op te sturen.


Contact

PVC Collectie

betona project collage

Betona Project

  • Vanaf € 124,00
  • Garantie: 5 jaar
Lees meer
dynamic basalto collage

Dynamic Basalto

  • Vanaf € 129,00
  • Garantie: 5 jaar
Lees meer
dynamic concrete collage

Dynamic Concrete

  • Vanaf € 129,00
  • Garantie: 5 jaar
Lees meer
dynamic wood 3d

Dynamic Wood 3D

  • Vanaf € 149,00
  • Garantie: 5 jaar
Lees meer
dynamic wood specials

Dynamic Wood Specials

  • Vanaf € 129,00
  • Garantie: 5 jaar
Lees meer

Meer over kamerbreed pvc

PVC kamerbreed is relatief goedkoop en snel te leggen waardoor de aanschafkosten redelijk laag blijven. Er is qua leggen wel iets veranderd, vroeger werd vinyl standaard los op een niet geëgaliseerde vloer gelegd. Tegenwoordig kiezen de meeste mensen ervoor om de vloer te laten egaliseren en daarna de PVC vloer compleet te laten verlijmen. U kunt het zelf leggen echter verdient het de voorkeur dit voor het mooiste resultaat door de vakman te laten doen.

Het voordeel van PVC op 400 breed is dat het sneller gelegd kan worden en er geen naden zijn zoals bij het duurdere stroken PVC. Ook is het leggen minder arbeidsintensief wat de voordelige prijs ten goede komt.


Bekijk de collectie Terug naar boven Contact
Riemsdijk Vloeren geeft 5 jaar garantie op het stofferen van uw trap.

Klanten over ons

Lees hier, op werkspot of op facebook wat anderen van onze service en werkzaamheden vinden:

Trap stofferen in Flevoland

Dat iemand vijfendertig jaar ervaring heeft kan je zien aan het werk. Dat Riemsdijk op een eerlijke wijze zijn brood wil verdienen ben ik inmiddels ook voor 200% zeker van. Een heel fijn contact, alle tijd om staaltjes te tonen en voorlichting te geven, geen verborgen kosten, supersnel en vakkundig werken en de zaak keurig achterlaten.

A. aan 't Goor, Lelystad

Trap stofferen in Groningen

Riemsdijk vloeren heeft onze 2 trappen op perfecte wijze opnieuw gestoffeerd. Deskundig advies; de klus was snel geklaard; het ziet er prachtig uit en prettige mensen. Een aanrader!

T. Bennema, Groningen

Vloerbedekking op twee open trappen in Overijssel

Prima communicatie, kwam vooraf op bezoek om klus te bekijken, snelle totaalprijs volgde, vandaag de klus vlot geklaard, we zijn heel tevreden met het resultaat!

J. Abbink, Rijssen

Trap stofferen: twaalf treden, oude bekleding verwijderen in Noord-Holland

Werner is een absolute vakman en een heel prettig persoon. Op alle vlakken heel tevreden en het eindresultaat ziet er prachtig uit! En dat voor zo'n goede prijs. TOP! Kan Werner van harte aanraden!

T. Elffers, Amsterdam

Trap stofferen in Utrecht

Na alle slechte ervaringen met “de werklui van tegenwoordig” was dit een verademing; goede info (en veel) vooraf, niet te duur, komt alle afspraken na, snel en efficiënt werk en het resultaat mag er zijn. Dik tevreden! Bedankt Werner en collega!

E. Man, Vinkeveen

Egaliseren vloer in Friesland

Werner heeft voor mij de begane grond, ca 75 m2 met een egaline ‘Zichtvloer’ ge-egaliseerd. De zichtvoer is een eindvloer, die na coating gereed is om op te leven. Het resultaat dient dus goed te zijn. Werner heeft deze klus, met zoon Daan, perfect geklaard. Ik heb een hele mooie zichtvloer boven op mijn nieuwe vloerverwarming. Ik beveel Werner zeker aan voor het egaliseren van uw vloer.

F. Ruijs, Haskerdijken


volgende ervaring vorige ervaring Meer ervaringen op werkspot Of kijk op onze facebookpagina