Moeite met kiezen?

Wij komen graag met stalen bij u langs voor persoonlijk en vrijblijvend advies.
Ook is het mogelijk kostenloos enkele stalen op te sturen.

Contact

Betona collectie

betona project 819

Betona Project 819

betona project 824

betona project 824

betona project 831

betona project 831

betona project 845

betona project 845

betona project 867

betona project 867

betona project 872

betona project 872

betona project 886

betona project 886

betona project 898

betona project 898

Terug naar boven Contact

Specificaties

2200 gr. per vierkante meter.
Voor intensief woongebruik tot industrieel gebruik
Slijtlaag van 0,60 mm
Vocht bestendig en geschikt voor vloerverwarming
Extra Hyperguard+ PU Topfinisch: makkelijk in onderhoud en hygienisch.
PIT getest en 100% recyclebaar

Bekijk de collectie Terug naar boven Contact

Betona Project

De jongste trend voorspellingen laten nog telkens zien dat beton en marmer gelijkende vloeren een actueel en ook toekomstig interieurbeeld zijn. Betona Project combineert de geliefde en trendy marmer en betonlook met woon- en werkgenot van het hoogste niveau! Ondanks de ‘harde touch’ is deze eenvoudig en relatief snel te installeren vinylvloer een stuk comfortabeler dan een daadwerkelijke vloer van beton. Dit wil niet zeggen dat het materiaal niet sterk is, Betona Project heeft een zeer hoge slijtvastheid door zijn slijtlaag van maar liefst 0,6 mm en is hiermee geschikt voor intensief woon- en projectgebruik tot zelfs industrieel gebruik

Een absolute krachtpatser!

Daarnaast is deze multifunctionele vloer waterproof en kun je hem perfect combineren met vloerverwarming/vloerkoeling. Dit maakt Betona Project uitermate geschikt voor toepassing in toilet, badkamer of keuken; een plek waar een comfortabele niet al te harde vloer gewenst is. Een vloer die tegen een stootje maar ook tegen wat water kan.
Functioneel, van badkamer tot werkruimte
Bij sanitaire ruimtes wordt niet snel gedacht aan pvc-vinyl terwijl dit een zeer betaalbaar, hygiënisch en tevens stijlvol en origineel alternatief is. Het is een vloer die contactgeluid verminderd, geluid isoleert en warmte absorbeert.
Een bijkomend voordeel kan zijn dat vinyl nog geen 3 mm dik is en er bij weinig ruimte onder bijvoorbeeld deuren geen aanpassingen aan een woning gedaan hoeven te worden. Ten opzichte van veel gehanteerde badkamervloeren van tegels of beton is Betona Project door zijn antislip en zachtheid een comfortabele maar óók veilige keus.

Van restaurant of hotellobby tot industrieel gebruik!

Of het nu gaat om een hippe industriële woonomgeving of praktische werkomgeving. Betona Project vertegenwoordigt dit allemaal! Zijn classificatie 23-33-42 maakt Betona Project geschikt voor vrijwel alle ruimtes en toepassingen. Voor garage of werkplaats, entree, aula, school of ziekenhuis, Betona Project zal zijn kracht doen blijken en zijn stijl tot uiting brengen.De Mechanical Embossing biedt extra slijtvastheid en slipweerstand voor optimale prestaties. De toegepaste HyperGuard+® PU ultra hygiënische coating maakt deze naadloze PVC vloer nog eens extra hygiënisch en eenvoudig te onderhouden.

Haal comfort én stijl in huis en op locatie.

Het minimalistische beton-marmer dessin is verkrijgbaar in 8 kleuren met een natuurlijk mat effect. Kies voor een subtiele natureltint, stoer ‘Metallic Blue’ of een van de meer uitgesproken kleuren als ‘Rust Orange’.